Kommer der mange i klubben og hvad er gennemsnits alder?

Tidligere erfaring viser at vi har et rigtig fint gæste besøg med en bred variation af par og singler.

vi har alle i alderen 18 til 65+ år og på almindelige swinger aftner er det blandet. Der kan dog være enkelte tema aftner hvor det er young swinger fra 18-40 år og Senior swinger hvor det er 30-65+ år. Dette vil fremgå tydeligt af kalenderen.

Hvorfor går folk i swinger klubber?

Det er et trygt og sikkert miljø at udforske sine kreative erotiske sider i.

Undersøgelser fra Aalborg universitet har vist, at der er mange grunde til at folk kommer i klub.

Der er nogle der tænder på det visuelle, lyde eller andet. Nogle tænder på at lege med andre, eller låne sin partner ud. Og en nogle benytter elementer i klubben, som de ikke har plads eller rum til hjemme i privaten.

Hvorfor har I ikke åbent fra middag?

Vi har et helt almindelig arbejde at passe og et privatliv ved siden af Bella Fantasia, og med de 24  timer der er i døgnet, er det lidt svært at få plads til mere. Vi har pt. ikke planer om at udvide åbningstider. Vi kan tilbyde søndags åbning fra kl. 15.00 til kl.21.00

Hvordan er forholdene for gæster med et Handicap?

Vi har en hovedindgang med en trappe. Hvis du er kørestolsbruger eller på anden måde udfordret med trapper, har vi indgang med rampe der kan benyttes. klubbens stueplan har 4 lege rum og stor bred gang. 1 sal er der 2 trapper op til, og vi kan desværre ikke tilbyde en elevator.

Hvis du er udfordret og gerne vil gæste klubben, er du velkommen til at ringe, så vi sammen kan løse evt. problem stilling.

Skal man have en rundvisning?

Alle nye gæster i klubben skal deltage i rundvisning, Dette sker for at sikre, at regler er forklaret og forstået.

Rundvisning foregår fra 19.00 i almindeligt hverdags tøj.

Ved rundvisningen gennemgår vi huset, sikkerhed, og redningsveje. Vi gennemgår også klubbens regler og der vil være rig mulighed for at stille flere spørgsmål.

Efter rundvisning har du/ I muligheden for at sige : “Tak for i aften” og gå eller du/I kan vælge at blive i klubben og betale aftens entre.

Skal Jeg tilmelde mig?

Ja, Vores Single fyrer skal tilmelde sig i forvejen, da vi forsøger at afpasse antallet af fyre ift. piger og par i klubben.

Altså 2 singlefyre pr. single kvinde eller par.

Der kan også være tilmelding til bestemte tema aftner eller fester, og hvis det er tilfældet vil det fremgå tydeligt af kalenderen.

Er det ikke lidt skummelt?

Nej, klubben er indrettet i store lyse rum og brede gange.

Vi er strenge med rengøring og hygiejnen. Vi forventer det samme af vores gæster, og hvis ikke den personlige hygiejne overholdes, vil det blive påtalt.

Skal jeg bruge kondom og er der kondomer i klubben?

Kondomer er i klubben. Foretrækker du bestemt mærke eller har allergi overfor bestemt produkter, må du gerne medbringe dine egne.

JA, alle knalder med kondom med mindre andet er aftalt. der findes ingen undskyldninger for ikke at bruge dem.. Det er vigtigt at vi passer godt på hinanden. Kondomer ligger i kurvene i klubben ved siden af sprit og køkkenrulle.

Kan jeg gå i bad?

ja, vi har et stort baderum og vand og sæbe:) Håndklæder udleveres ved indgang.

Har i legetøj vi kan låne?

Nej, vi har ikke legetøj til salg eller udlån. Vil du gerne bruge legetøj, kan dette medbringes hjemmefra. Det er på eget ansvar.

Der er en kurv i klubben med manchetter og slagredskaber vi kan låne ud, hvis I skal en tur i S/M rummet eller vores Tjekkiske Glory hole.

Må vi tage Foto i klubben?

Nej der må ikke tages foto i klubben.

Vi laver foto aftner, hvor det vil være muligt at få taget foto i klubben. Dette vil blive dato/tids sat og fremgå af kalenderen.

Vi har et samarbejde med en dygtig fotograf der kommer og tilbyder at tage billeder. Pris aftales og afregnes med ham, hvis I ønsker hans hjælp til foto.

Er der konsekvens, hvis klubbens regler brydes?

Det korte svar er ja..

Der er konsekvens ved brud på reglerne.. Vi gennemgår altid husregler med nye gæster, og hvis reglerne ikke efterkommes får de en advarsel/ påmindelse. Hvis fejl gentages, beder vi gæst om af afregne og sender dem hjem med en besked ” Du behøver ikke komme igen”

Erfarne swinger kender reglerne, men skulle det ske at de bryder regel sæt, sker samme process.

Dette er vigtigt for at kunne skabe et trygt og sikkert miljø for alle.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

5 tanker om “Spørgsmål vi ofte svar på.

  1. Priser finder I under Information her på hjemmesiden. Under information er der også åbningstider, regler mv..

  2. Hej
    Vi er en flok der overvejer at komme og se på den nye klub i morgen aften
    Hvad er priserne for par og singler